Zijn mensen betrokken bij jouw organisatie?

Volgens het onderzoek ‘The State of the Global Workplace’ (Gallup, in meer dan 140 landen), voelt slechts 13% van de werknemers zich betrokken bij hun werk. Oftewel, 1 op de 8 werknemers is toegewijd aan zijn baan en draagt sterk bij aan het succes van een team en organisatie. Het aantal actieve niet-betrokken werknemers is ongeveer tweemaal zo groot als het aantal betrokken werknemers. Stel je voor hoeveel potentieel er nog te ontsluiten is binnen jouw organisatie!

engagement.jpg
executive.jpg

Vitaliteit, creativiteit en innovatie ontsluiten

Heb je je weleens afgevraagd wat er zou gebeuren als jij jouw organisatie ontdoet van het daarin opgesloten cynisme, gevoelens van angst en onverschilligheid? Stel je voor wat er mogelijk zou zijn als jij in staat bent om die negatieve energie om te zetten in kracht, vitaliteit, creativiteit en waardevolle innovatie? Heb je weleens overwogen hoe het zou zijn als jij de mensen binnen jouw team en organisatie zich met hart en ziel verbonden laat voelen met dat waar jouw organisatie voor staat en gaat? Wat zou er gebeuren als werknemers de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid nemen om het beste van zichzelf te geven?

Het begint bij jou

Ik durf te zeggen dat jij met de juiste aanpak zoveel menselijke capaciteit en veerkracht aanboort dat je organisatie resultaten behaalt die het nooit voor mogelijk gehouden had. Het begint bij jou. Wat mag jij uitstralen? En wat staat je te doen? Wat is je eerste stap om medewerkers met hart en ziel te verbinden en een flinke vooruitgang in je organisatie te realiseren? Heb jij het lef én de wil om dat te doen wat echt het verschil gaat maken?


Ongeacht je volgende stap, laten we samen aan de slag gaan

Om zo meer van jouw persoonlijke kracht te ontsluiten en daarmee het potentieel van je team en organisatie te vergroten. Daag jezelf uit, draag nog meer bij, en inspireer anderen om hetzelfde te doen.

executive2.jpg
06 - 300 368 51