Mijn veerkracht in uitdagende situaties is vergroot

Benader situaties vanuit het perspectief van keuzes en kansen.
Executive coaching

Ik heb vaardigheden ontwikkeld die mij helpen te leiden in complexiteit

Concrete aanpak en methoden voor het vormgeven van de toekomst.
Leiderschapscoaching

Onze gesprekken gaven mij de energie om te beginnen

Mijn team en omgeving ervaren dat ik in positieve zin ben veranderd.
Teamcoaching

Transformatie

Leiderschapscoaching
die regelrecht tot de kern van de zaak doordringt en resulteert in snelle inzichten, stappen vooruit en blijvende verandering.

Authenticiteit

Pas als je het lef hebt om keuzes te maken die passen bij jouw waarden en bij dát wat er voor jou echt toe doet, ben je in staat anderen te inspireren en neemt jouw invloed toe.

Verbinding

Een sterk persoonlijk bewustzijn en verbinding met je drijfveren, waarden en visie, maakt oprechte verbinding met anderen mogelijk. Hierdoor stimuleer je groei en mooie resultaten.

Ontdekken, Ontwikkelen, Omvormen

De wereld om ons heen verandert steeds sneller en is onvoorspelbaar geworden. Dit leidt tot veel onzekerheid en onrust. Het is belangrijker dan ooit dat je je bewust bent van je diepste drijfveren en datgene waar jij energie van krijgt. Zodat je weet in welke rol jij het beste tot je recht komt en je talenten en creativiteit in kunt zetten. En dat je de kracht van je ratio en intuïtie goed inzet voor het maken van belangrijke keuzes. Zo beschik je over een sterk gevoel van innerlijke rust en vertrouwen.

Jo Boniszewski is een ervaren en grensverleggende coach op het gebied van leiderschap op zowel individueel als groeps- en teamniveau.

Vanuit een basis van vertrouwen en openheid weet zij snel tot de kern van de zaak door te dringen. Moeiteloos geeft zij begeleiding bij het ontdekken, ontwikkelen en omvormen van oude gewoontes en belemmerend gedrag naar zichtbare, betekenisvolle en blijvende verandering en groei.

hv-jo-barefoot0116.jpg
ctp-certified-program-leader-banner-2.jpg
06 - 300 368 51