Training

walk.jpg

Training

In het ontwikkelen en toepassen van specifieke capaciteiten die nodig zijn om jouw team of organisatie naar het volgende niveau te brengen, kan een vaardigheidstrainingsprogramma een waardevolle interventie zijn. Mijn trainingsstijl is doelgericht, pragmatisch, actief en serieus-speels. Ik nodig deelnemers uit te leren door te experimenteren en te doen. Neem vrijblijvend contact met mij op om samen te verhelderen wat er voor jouw team of organisatie nodig is.
row.jpg

Procesbegeleiding

Ben je bezig met het plannen van een teamsessie of ben je op zoek naar procesbegeleiding voor teambijeenkomsten? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik heb ervaring in het voorbereiden van programma’s voor en ondersteunen van teams en groepen van 5 - 50 mensen.
Mijn aanpak wordt gekenmerkt door het combineren van stevige theoretische kaders met het werken met wat zich aandient in het moment.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER JO BONISZEWSKI

”Jo Boniszewski is a gifted transformational coach and facilitator. What sets her apart from many others are her deep insight and awareness, and her broad capacities for both intuitive and intellectual understanding. Jo has a beautiful way of walking beside those she serves during challenging and uncertain times, empowering them to stand in their own strengths and find clarity and resilience for the way forward."

Alan Seale, Center for Transformational Presence

”Door niet te interveniëren als het niet echt nodig is en mensen zelf het proces te laten sturen, is de impact groter en voelen mensen zich eigenaar van de oplossing.”

Henri Bisschop, FrieslandCampina

“Voor mij was elke ontmoeting met Jo een fantastisch tijdstip voor reflectie en het nemen van afstand waar ik gedurende mijn dagelijkse werk niet aan toekom. Het leuke is dat gedurende het jaar coaching met Jo ook mijn team en mijn omgeving zien dat ik veranderd ben in positieve zin.”

Gerard de Vries, AkzoNobel

“Jo is, professionally, a very powerful coach, consultant and advisor, in addition to being a very pleasant person to have around.”

Bas van Driel, DFE Pharma

”After intensive and open intake sessions, she is able to set up programs in which the discussed and agreed individual goals were trained in group sessions (8 persons) AND whereby all persons were convinced about a personal approach to each of them!”

Albert Broek, PPG Industries

“Confronterend, boeiend, diepgaand tot de kern. En ook gewoon leuk! Het meest belangrijk voor mij zijn de resultaten die ik geboekt hebt op mijn ontwikkelpunten. Het coachingstraject voelt als een “maatkostuum”, terwijl vele andere trainingen die ik heb gevolgd ‘confectiekostuums’ betroffen.”

Koen Peskens, VolkerWessels Telecom

“Jo is professional, enthusiastic and inspiring; she is a very good listener and guides you through a process, enabling you to answer your own questions. She pushes you to think about yourself overcoming strong beliefs and imaginary borders.”

Erik van Hooven

Layout Type