Coaching

executivecoaching.jpg

Executive coaching

Wat is op dit moment jouw grootste uitdaging? Laten we samen aan de slag gaan om meer van jouw persoonlijke kracht te ontsluiten en daarmee het potentieel van je team en organisatie te vergroten. Daag jezelf uit, draag nog meer bij en inspireer anderen om hetzelfde te doen.
leiderschapscoaching.jpg

Leiderschapscoaching

Onze snel veranderende en complexe wereld vraagt op ieder niveau binnen een organisatie leiderschap en moed. Continu wordt gevraagd stappen vooruit te doen om van het oude en bekende over te gaan naar het nieuwe en onbekende om zo te kunnen groeien en de toekomst vormen te geven.
teamcoaching.jpg

Teamcoaching

Beeld je in dat je onderdeel bent van een team dat verschillen waardeert. Waar wrijving als een kans voor verbetering wordt gezien. Waar uiteenlopende meningen worden ervaren als noodzakelijk, als een kans om te leren en als kans om zaken op een betere manier aan te pakken.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER JO BONISZEWSKI

“Confronterend, boeiend, diepgaand tot de kern. En ook gewoon leuk! Het meest belangrijk voor mij zijn de resultaten die ik geboekt hebt op mijn ontwikkelpunten. Het coachingstraject voelt als een “maatkostuum”, terwijl vele andere trainingen die ik heb gevolgd ‘confectiekostuums’ betroffen.”

Koen Peskens, VolkerWessels Telecom

“Voor mij was elke ontmoeting met Jo een fantastisch tijdstip voor reflectie en het nemen van afstand waar ik gedurende mijn dagelijkse werk niet aan toekom. Het leuke is dat gedurende het jaar coaching met Jo ook mijn team en mijn omgeving zien dat ik veranderd ben in positieve zin.”

Gerard de Vries, AkzoNobel

“Jo is, professionally, a very powerful coach, consultant and advisor, in addition to being a very pleasant person to have around.”

Bas van Driel, DFE Pharma

”After intensive and open intake sessions, she is able to set up programs in which the discussed and agreed individual goals were trained in group sessions (8 persons) AND whereby all persons were convinced about a personal approach to each of them!”

Albert Broek, PPG Industries

”Jo Boniszewski is a gifted transformational coach and facilitator. What sets her apart from many others are her deep insight and awareness, and her broad capacities for both intuitive and intellectual understanding. Jo has a beautiful way of walking beside those she serves during challenging and uncertain times, empowering them to stand in their own strengths and find clarity and resilience for the way forward."

Alan Seale, Center for Transformational Presence

”Door niet te interveniëren als het niet echt nodig is en mensen zelf het proces te laten sturen, is de impact groter en voelen mensen zich eigenaar van de oplossing.”

Henri Bisschop, FrieslandCampina

“Jo is professional, enthusiastic and inspiring; she is a very good listener and guides you through a process, enabling you to answer your own questions. She pushes you to think about yourself overcoming strong beliefs and imaginary borders.”

Erik van Hooven

Layout Type